Röplabda, Magyar Kupa

3 órája

A Tatabányai RSE kiesett a Magyar Kupából

Egy betű, mégis nagy különbég: a TFSE kettős győzelemmel jutott tovább a TRSE ellen. A Magyar Kupa után ismét a bajnokságra koncentrál a Tatabányai RSE.

Kun Attila

A hazai pályán elszenvedett 3:0-s vereséget követően a Tatabányai RSE a továbbjutás kiharcolásának minimális esélyével utazott a fővárosba a másodosztályban bajnoki címvédő és ebben a szezonban is listavezető riválisához. A továbbjutás kérdése már az első játszma után eldőlt, amelyet magabiztosan nyert a TFSE. A második játszmát még simábban nyerte a hazai alakult, ahogy a harmadikban sem volt reális esélye a győzelemre a tatabányai lányoknak.

A Tatabányai RSE kiesett a Magyar Kupából
A Tatabányai RSE-nek nem volt reális esélye a TFSE ellen
Fotó: Zetovics Mario / Forrás:  24 Óra

Továbbjutott a TFSE kettős győzelemmel, 6:0-s összesítéssel.

Az NB I. hatodik helyén álló TRSE vasárnap, 14 órától ismét bajnoki mérkőzést játszik, ellenfele az U16-os válogatott lesz Monoron.

Hitetlenek voltak a Tatabányai RSE lányai

Szabados István: – Véget ért számunkra a Magyar Kupa. Várható volt, hogy nagyon nehéz mérkőzésünk lesz a TFSE ellen, hiszen tudtuk, hogy ellenfelünk nagyon jó csapat. Ennek ellenére kissé csalódott vagyok, de nem az eredmény miatt, hanem azért, mert hitetlenek voltunk. A mérkőzésen volt egy 8-10 perces időszak, amikor a lányok hittek magukban, bátran támadtak és úgy játszottak, ahogy kell ahhoz, hogy legyen esélyünk. Nekünk ebben a szezonban nem a TFSE-t kell legyőznünk újoncként. Bízom benne, hogy a hétvégén az utánpótlás-válogatott ellen újra azzal a mentalitással fogunk pályára állni, amivel elértük az eddigi eredményeinket.

Röplabda, Magyar Kupa, selejtező, visszavágó

TFSE–Tatabányai RSE 3:0 (13, 9, 14)

Budapest, 67 néző, vezette: Nagy Zs., Mezei Z. I.

TRSE: Sinai 1, Deason 4, Horváth 4, Borbély 1, Kocsis 1, Velő 5. Csere: Zoltán, Keszthelyi (liberók), Csordás 4, Kárpáti 1, Torma 1. Vezetőedző: Szabados István.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!