Megyefoci

2 órája

Megye I.: Zsámbék-Koppánymonostor rangadót rendeznek

Hat újabb mérkőzéssel jelentkezik a megyefoci élvonala. A megye I. nyolcadik játéknapján a legizgalmasabb találkozónak a Zsámbék-Koppánymonostor összecsapás ígérkezik vasárnap.

Luter Márk

A megye I. nyolcadik fordulójának rangadóját a második Zsámbék és a negyedik Koppánymonostor játssza vasárnap. A párosítás esélyese az elmúlt három fordulóban nyújtott teljesítmény alapján talán inkább a hazai csapat, hiszen a vendégek legutóbb szűk egy hónappal ezelőtt, szeptember 7-én győztek a bajnokságban, akkor a Vértesszőlősnél voltak jobbak. A szabadnapos ezúttal a listavezető Tata.

Kecskéd - Koppánymonostor Megye I. Foci (2)20240825 Kecskéd
T.I.O.Ffi Felnőtt 2. forduló
WATI KECSKÉD KSK - KOPPÁNYMONOSTORI SE labdarúgó mérkőzés
Fotó: Flajsz Péter Gergő FP
24 Óra
A Koppánymonostor Zsámbékon szerezne pontot a megye I. nyolcadik játéknapján
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

A megye I. teljes fordulóval dübörög tovább

A játéknap legkiegyensúlyozottabbjának vélt találkozót megelőzően a zsámbéki szakvezetőt kérdeztük. A vendéglátók mindeddig négy győzelemnél és két döntetlennél járnak a vármegyei első osztályban.

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a vendégcsapat évek óta meghatározó a megyében. Szépen játsszák a focit és egyénileg képzett játékosokból állnak, továbbá a bajnokság egyik esélyese. Kimagasló teljesítményre lesz szükségünk, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk – latolgatta az esélyeket lapunknak Bodó László, a Zsámbék vezetőedzője.

A Sárisáp a Vértessomló ellen tarthatja otthon a három pontot, a Tát egy esetleges hazai sikerrel a Vértesszőlőssel szemben tovább zárkózhat a szabadnapos Tatára. A Nyergesújfalu behúzhatja a győzelmet, az elmúlt hetekben visszafogottabb formában labdarúgó Esztergomot fogadva.

Inkább alsóházi párosításnak számít a Bábolna–Kecskéd találkozó, a Lábatlan–Almásfüzitő mérkőzés pedig a kiesőzóna pillanatnyi elkerüléséért zajlik majd.

Labdarúgás, Területi I. osztály, 8. forduló

Sárisápi BSE–Vértessomló

Lábatlani ESE–Almásfüzitői SC

Ikoba Beton Zsámbék–Koppánymonostori SE

Bábolnai SE–Wati Kecskéd KSK

Nyergesújfalu SE–FC Esztergom

DG Tát SE–Vértesszőlősi SE

(a mérkőzéseket egyaránt vasárnap, 15 órától rendezik).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában