Elismerés

2 órája

Ilyen nőgyógyászatot szeretne minden nő: ez az üzenet mindent elmond

Az esztergomi kórház ismét szívmelengető és elismerő üzenetet kapott egyik páciensétől. Most a nőgyógyászatot méltatta egy műtéten áteső hölgy.

Kemma.hu

A Vaszary Kolos Kórház közösségi oldalán osztott meg újabb elismerő üzenetet, melyet az esztergomi intézmény egyik páciense küldött számukra. Már szinte megszokott, hogy a kórház időközönként Facebook-oldalán közzétesz néhány pozitív gondolatot korábbi betegeiktől. Most a nőgyógyászat volt a soron.

Az esztergomi nőgyógyászatot méltatta üzenetével a korábbi páciens
Az esztergomi nőgyógyászatot méltatta üzenetével a korábbi páciens
Fotó: Pöltl Zoltán / Forrás:  24 Óra

Az esztergomi nőgyógyászat példaértékű

Egy hölgy nőgyógyászati műtét miatt ment az esztergomi kórházba, melyről nagyon pozitív véleményt osztott meg, amely egyben köszönet is volt az ott dolgozók számára.  Mint írta, az orvosoknak és a nővéreknek is nagyon hálás, egy nagyon összeszokott csapat dolgozik Esztergomban. Mutatjuk az üzenetet:

Tegnap kisebb műtétem volt a nőgyógyászaton, és maximálisan meg vagyok elégedve! Az orvosok és a nővérek, kik a kezük alá dolgoznak, nagyon jól működő, összeszokott csapat! Hálás vagyok, hogy ilyen emberségesek, aranyosak a betegekhez!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kórház szülészeti osztálya is részesült már szívmelengető üzenetben. Az édesanya első gyermekének, Ákosnak adott életet a Vaszary Kolos Kórházban, ahol minden támogatást és ellátást maximálisan megkapott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában