Kézilabda

3 órája

Mumusához látogat a Komárom VSE

Rangadó vár a hétvégén a komáromi női kézisekre. A Komárom VSE Kozármislenyre látogat, ahol (az elmúlt évek tapasztalatait is figyelembe véve) biztosan nem lesz könnyű dolga.

Kun Attila

A két-két győzelemmel és vereséggel a hatodik helyen álló KVSE-re nem vár könnyű feladat a hétvégén, hiszen az előző szezonban még az élvonalban szereplő, igaz, onnan az utolsó helyen, nagyon simán kieső Kozármislenyhez látogat. A mislenyiek jól kezdték a jelenlegi szezont, három győzelem mellett csak egyszer veszítettek és a harmadik helyen állnak. Arról már nem is beszélve, hogy a Komárom VSE az elmúlt években rendre kikapott hétvégi riválisától...

Komárom VSE–ENUSE női kézilabda
A Komárom VSE (zöld mezben) Kozármislenyben lép pályára
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Még jobb játékot vár a Komárom VSE mestere

– Nem tudom, mire lehetünk képesek a Kozármisleny ellen, de ha azzal az elánnal és lelkesedéssel játszunk, mint a múlt héten (a KVSE hazai pályán 36-21-re győzött az ENUSE ellen – a szerk.), akkor lehet esélyünk. Ehhez azonban jobb, elöl és hátul is pontosabb és tudatosabb játékra, valamint hatékonyabb helyzetkihasználásra lesz szükségünk. A célunk a két pont megszerzése – tudtuk meg Neukum Tamástól, a Komárom VSE vezetőedzőjétől. 
 

Kézilabda, NB I. B, női, 5. forduló 

Kozármisleny KA–Komárom VSE 

Kozármisleny, szombat, 15 óra. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!