Richter

3 órája

Egészségváros lett Esztergom: séta nyitotta az egészségnapot +fotók, videó

A séta az egészéges életmódra hívja fel a figyelmet. Fotókon, videón a zeneszóra vonuló tömeg.

Feleki Marietta

Október 12 én, szombaton reggel 9 órakor indult a Vaszary Kolos kórháztól a Richter Egészségnap nyitányaként az Egészségséta. A résztvevők a kórháztól a Széchenyi térig sétáltak, ahol ingyenes szűrésekkel, előadásokkal várják egész nap az érdeklődőket.

Dr. Pák Péter kórházigazgató, Hernádi Ádám polgármester és Gál-Olasz Sarolta, a Richter Gedeon Nyrt. csoportvezetője is részt vett a sétán, amely az egészéges életmódra hívta fel a figyelmet. Emellett jótékony célt is szolgál, hiszen séta és az egészségváros eseményeinek, szűréseinek résztvevői hozzájárulnak a kórháznak szánt pénzadományhoz

Az intézmény egy csontsűrűségmérő berendezést kíván megvásárolni. A Richter Gedeon Nyrt. 3 millió 500 ezer forint alapadományt ajánlott fel a kórház számára. Az adomány többi része a rendezvényen részvevők, látogatók által  jön majd össze, adománypontok gyűjtésével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában