Labdarúgás

2024.09.14. 11:54

Magyar Kupa: vármegyénkből két csapat is pályára lép

Hétvégén több vármegyei futballcsapat is érdekelt lesz a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Kemma.hu

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulója következik, ahol vármegyénkből két csapat is érdekelt. Az Opus Tigáz Tatabánya a Testvériség-Újpalota SE otthonába látogat.

Opus Tigáz Tatabánya - Budafoki MTE NBII. foci (30)
A Tatabánya a legutóbbi vereség után győzelmet aratna a Magyar Kupa 3. fordulójában 
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

 Előbbieknek ez lesz az első mérkőzése a kupában, akik egy igen nagy vereség után térnének vissza a győztesek sorába. A legutóbbi mérkőzésükön, az NB II.-ben esélyt sem hagyott nekik a Kazincbarcika,  a hazaiak teljesen szétesetten kezdték meg a mérkőzést, tíz percnek sem kellett eltelnie ahhoz, hogy berúgják nekik az első gólt: Szabó Máté Norbert nagyon korán kihasználta a helyzetét, mellyel át is vették a vezetést. 

A párharc alatt azonban ez még csak a kezdet volt, ezen kívül még hat találatot is szereztek a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei klubot képviselő focisták. Három minutum elteltével Csatári Gergő rúgta a kapuba a labdát, mellyel már 2-0-ra vezettek a vendégek, majd szintén három perccel később Marcolini Dantes növelte az előnyüket 3-0-ra. A negyedik gólt Bódi Ádám szerezte, ami újfent három perccel később született meg. A párharc ilyen korai szakaszában már 4-0-ra állt vesztésre a Bányász. Az első félidőt brutális 5 gólos hátrányban zárták, a második felvonásban azonban nem változtak a dolgok, szépítő gólt sem lőtt a Tatabánya. A 90 perc végére 7-0-ra verte a Kazincbarcika az otthon játszó klubot. 

A dorogiak is pályára lépnek

A Dorogi FC csapata is pályára lép a fordulóban, egészen pontosan az Érdi VSE ellen. Előbbiek eddig remek teljesítményt nyújtottak a magyar Kupában, az Alpok Zirkon VÉP VSE-t 1-3-ra, a Lábatlant pedig 5-0-ra verték. Most is győztesként zárnák le a 90 percet.

A Dorogi FC tovább folytatná remek formáját
Forrás: Dorogi FC/Facebook

Labdarúgás, MOL Magyar Kupa, 3. forduló

Testvériség-Újpalota SE - Opus Tigáz Tatabánya
Budapest, Testvériség SE Sporttelep, szombat, 15 óra.

Dorogi FC - Érdi VSE
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, szombat, 18 óra 30 perc.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában