Labdarúgás

2024.09.14. 20:06

Egészen elképesztő hajrával nyert a KFC Komárom

A drámai kifejezés az enyhe ennél a mérkőzésnél. A KFC Komárom Besztercebányára látogatott, ahol egy brutális hajrá segítségével megszerezte a csapat a győzelmet.

Kemma.hu

Szeptember 14-én pályára lépett a KFC Komárom csapata, ellenfelük pedig a Besztercebánya volt. Az első félidőben több kapuralövéssel próbálkozott a Komárom, mint ellenfelük: kilencből három számított veszélyesebbnek. A labdabirtoklásuk és a passzpontosságuk azonban elmaradt ellenfelüktől. Az első gólt a hazai csapat szerezte meg, Boris Godál már a tizenegyedik percben a kapuba juttatta a labdát, a Komárom válasza azonban nem késett el: a tizennyolcadik minutumban Šimon Šmehyl egyenlítette ki a mérkőzést, 1-1-es eredménnyel ért véget az első felvonás.

Hihetetlen lezárás

A második félidő  nagy része nagyon hasonlóan alakult, mint az első felvonás, elég közel voltak ahhoz a felek, hogy döntetlennel záruljon a párharc. A nyolcvannegyedik percben azonban jött a fordulat: a játékvezető tizenegyest ítélt, melyet a besztercebányai Martin Rymarenko sikeresen értékesített. Ennél a pontnál már sok csapat csak kapkodásba kezdett volna, a komáromiak azonban nem így tettek: mindössze két perccel később Šimon Šmehyl újabb találatával kiegyenlítettek a vendégek. A komáromiak ezek után magas üzemmódba kapcsoltak és a 91. percben Ganbold Ganbajar góljával megfordították az ütközetet, így 3-2-re megnyerték az összecsapást. Elképesztő utolsó perceket láthattak a szurkolók.

Labdarúgás, Niké Liga, 7. forduló.
FK Dukla Banská Bystrica - KFC Komárom 2-3 (1-1)

Besztercebánya, Štadión SNP Štiavničky.

A Komárom kezdői: Trefil - Diviš, Sluka, Rudzan, Šmehyl, Pillár, Ožvolda, Špyrka, Tamás, Žák, Voleský.
Gólszerzők: Godál (11.) Rymarenko (84.), illetve Šmehyl (18., 86.), Ganbajar (91.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában