A harmadik forduló következik

2024.08.31. 11:17

Bemutatkozik a Nagyigmánd a vármegyei II.-es bajnokságban

Szombaton folytatódik a vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság. A harmadik fordulóban a Nagyigmánd is csatlakozik a küzdelmekhez.

Kemma.hu

Hét mérkőzést rendeznek a Komárom-Esztergom vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szombaton. Mindegyik összecsapás délután 4 órakor kezdődik. A harmadik játéknapon immár a Nagyigmánd is pályára lép.

24O_14_M.I._Z.I
A Nagyigmánd a harmadik fordulóban lép pályára először
Fotó: Zantleitner Ingrid / Forrás: 24 Óra

A Nagyigmánd a harmadik fordulóban mutatkozik be

Az első két fordulóban egyedüli csapatként a nem lépett pályára a Nagyigmánd, miközben az ötödik divízióból nyolc együttes már két mérkőzésen is túl van.

A Nagyigmándi KSK a harmadik játéknapon a Tokod SE csapatát fogadja, amely együttes két vesztes találkozó után javítana jelenlegi helyzetén. A Tokod a tizenöt klubot felvonultató ötödosztályú bajnokság utolsó pozícióját foglalja el.

A két győzelemmel álló listavezető Ácsi Kinizsi SC a Környe SE ellen lép pályára hazai környezetben, a pontvadászat másik hibátlan együttese, a második pozíciót elfoglaló Bakonysárkányi SE pedig a Baj KSE otthonában lesz érdekelt szeptember első napján.

Labdarúgás, területi II., 3. forduló

Szeptember 1., szombat, 16 óra.

Dunaszentmiklósi SE - Ászár KSE
Nagyigmándi KSEK - Tokod SE
Ácsi Kinizsi SC - Környe SE
Tatabányai Vasas - Csolnoki SZSE
Mocsa KSE - Piliscsévi SE
Baj KSE - Bakonysárkányi SE
Gyermely - Tardosi FC - TAC

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában