Vége a felkészülési szezonnak

2024.08.31. 17:23

Döntetlennel hangolt a nyitányra a MOL Esztergom

A felkészülés véghajrájában jár az esztergomi női kézilabda-csapat. A MOL Esztergom 32-32-s döntetlent ért el Budapesten az elsőosztályú MTK Budapest vendégeként a jövő hétvégi NB I.-es szezonnyitány előtt.

Luter Márk

Újabb edzőmérkőzéssel hangolt a MOL Esztergom női kézilabda-csapata az új NB I.-es idény rajtjára. Az első osztályba az előző szezonban feljutott együttes az MTK elleni 64 gólt hozó mérkőzésen játszott döntetlent a Vasas edzőcsarnokában.

A MOL Esztergom a fővárosban hangolt a szezonkezdésre
A MOL Esztergom a fővárosban hangolt a szezonkezdésre
Forrás: MOL Esztergom/Facebook

A MOL Esztergom gólgazdag mérkőzésen ért döntetlent Budapesten 

Az MTK ellen a junior világbajnoki bronzérmes, mindössze 19 éves Faragó Lea volt a legeredményesebb, aki csereként nyolc gólig jutott, melyből hármat hétméteresből szerzett az esztergomiak utolsó edzőmérkőzésén.

Elek Gábor csapata nyolc felkészülési összecsapást játszott az előszezonban, melyek közül az MTK és a román Minaur Baia Mare elleni döntetlen mellett négyszer hagyta el győztesen a pályát (Vác, Hypo, Moyra-Budaörs, Baia Mare), míg két alkalommal vereséget szenvedett (DVSC, Szombathely).

Kézilabda, női felkészülési mérkőzés (zárt kapu):

MTK Budapest - MOL Esztergom 32–32 (1414)

Esztergom: Tóth 1 (kapus) – Hajtai 3, Szucsánszki 4, Kármán 2, Kisfaludy 4, Ballai B. 4, Kovács A. 3. Csere: Herczeg (kapus), Faragó 8 (3), Nick 1, Horváth F. 1, Majoros, Baumann, Mlinkó, Teplán 1, Kiss D.
Vezetőedző: Elek Gábor

A MOL Esztergom szeptember 7-én, délután 4 órakor a Kisvárda ellen kezdi meg szereplését az élvonalban hazai környezetben a Suzuki Arénában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában