Labdarúgás

2024.08.08. 09:17

Idegenbeli ponttal lett gazdagabb a Dorogi FC

A Dorog Érden vendégszerepelt az NB III.-as férfi labdarúgó-bajnokság soron következő fordulójában. A Dorogi FC szerdai találkozója gól nélküli döntetlent hozott.

Kemma.hu

A dorogiak jól hangoltak az Érd elleni mérkőzésre. Az elmúlt hétvégén a labdarúgó MOL Magyar Kupa első fordulójában lejátszott mérkőzésen a Dorogi FC 5–0-ra győzött a vármegyei első osztályú Lábatlan otthonában.

A Dorogi FC gól nélküli döntetlent játszott Érden
A Dorogi FC gól nélküli döntetlent játszott Érden
Forrás: Dorogi FC/Facebook

Nem hozott túl sok izgalmat a Dorogi FC szerdai találkozója

Az öt sárga lapot hozó mérkőzésen a Dorog az Érdi VSE vendégszeretetét élvezve gól nélküli döntetlennel hozta le az NB III.-as labdarúgó-bajnokság északnyugati-csoportjának második fordulójában lejátszott összecsapást.

A folytatásban rangos rivális érkezik Dorogra

A harmadosztályú pontvadászat a harmadik forduló párosításaival vasárnap folytatódik. Vasárnap délután 17 óra 30-tól a két forduló után két győzelemmel a tabella második helyét elfoglaló Bicske érkezik a Buzánszky Jenő Stadionba.

Labdarúgó NB III.
Északnyugati-csoport, 2. forduló:
Érdi VSE - Dorogi FC 0-0 (0-0)
Érd, vezette: Kakuk Sz. (Pálinkás D., Dudás V.)
Érd: Tóth - Kárász, Gál, Kertai, Pintér, Göblyös, Morvai (Kertész 89.), Farkas (Rétfalvi 67.), Dorogi (Lugosi 61.), Juhász (Kincses 67.), Suszter
Dorog: Tímár - Ferkó Á., Lénárth, Hoszpodár, Ferkó M., Sidó, Hajdi, Szerencsi (Barna 68.), Forgó G., Harmat (Balla 68.), Gula (Vígh 55.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában