Bányásznapi derbi

2024.08.31. 10:25

NB III: vármegyei rangadót rendez a Dorogi FC

Vármegyei rangadóval folytatódik a harmadosztályú pontvadászat. A hatodik fordulóban szombaton a Dorogi FC fogadja a Komárom VSE csapatát, mégpedig villanyfényes körülmények között.

Kemma.hu

Újabb játéknappal folytatódik a labdarúgó NB III. A harmadosztályú pontvadászat Észak-Nyugati csoportjában szombat este 8 órakor a Dorogi FC a Komárom VSE csapatát fogadja a Buzánszky Jenő Stadionban. A mérkőzés különleges lesz, hiszen a két Komárom-Esztergom vármegyei csapat villanyfényes körülmények között lép pályára.

A Komárom VSE a bányásznapi derbin bizonyítana
A Komárom VSE a Dorogi FC ellen bizonyítana
Forrás: Komárom VSE/Facebook

A Dorogi FC esélyesként várhatja a bányásznapi összecsapást

A Dorog remekül hangolódott a Komárom elleni szombati derbire, miután szerdán 4–3-as győzelmet aratott a Gyirmót otthonában. Kiemelkedő formában játszott Gula Boldizsár, aki mesterhármast jegyzett a hétközi találkozón.

A dorogi együttes a pontvadászat ötödik helyéről várja a szombat esti folytatást.

A Komárom VSE megtörné rossz szériáját

A Komárom a szerdai hétközi fordulóban a listavezető Fejér vármegyei Bicskei TC ellen nem tudta megszakítani nyeretlenségi sorozatát, miután 2–0-s vereséget szenvedett a hazai pályán lejátszott találkozón.

A komáromiak a kiesést jelentő 15. helyről szeretne előrelépni a 16 csapatot felvonultató harmadosztály tabellán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában