Kulisszatitkok

2024.07.07. 18:38

Fotón a ritka pillanat: Ancsin Gábor a sminkben

A MOL Tatabányától a szezon végével búcsúzó kézist az olimpiai fotózáson kapták lencsevégre a kulisszák mögött. Ancsin Gábor is erősíti majd a magyar férfi kézilabda-válogatott csapatát a párizsi ötkarikás játékokon.

Kemma.hu

Különleges pillanatot kaptak lencsevégre Ancsin Gáborról a magyar férfi kézilabda-válogatott olimpiai fotózásán, a kulisszák mögött. A képen éppen Ancsin Gábort sminkelik, aki 2019-től 2024-ig erősítette a MOL Tatabánya KC Kék Tigriseit, július elsejétől azonban már az FTC színeiben készül a következő szezonra.

Ancsin Gábor a sminkben
A sminkes kezei között Ancsin Gábor, a MOL Tatabánya KC korábbi játékosa
Fotó: Peka Roland / Forrás: Magyar kézilabda-válogatott/Facebook


Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott kerete július 5-én vált hivatalossá . Az olimpiai csapatba pedig jelenlegi és egykori tatabányai kézilabdázó is bekerült. 

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos Facebook-oldalán Chema Rodríguez videóban jelentette be, hogy kik erősítok a magyar csapatot az ötkarikás játékokon. Két jelenlegi MOL Tatabánya KC játékos is bekerült a válogatottba: a kiváló kapust, Bartucz Lászlót és a jobbszélső Pedro Rodríguez Álvarezt is kiválasztották (tartalékként). A csapatot erősíti Ancsin Gábor is, aki 2019-től 2024-ig tartozott a Kék Tigrisek közé, július elsejétől azonban az FTC színeiben folytatja pályafutását.

A magyar férfiválogatott olimpiai kerete:
Bartucz László (MOL Tatabánya KC),  Palasics Kristóf, Mikler Roland, Imre Bence, Pedro Rodríguez Álvarez (MOL Tatabánya KC - tartalék), Ancsin Gábor (MOL Tatabánya KC - július 1. óta az FTC-Green Collect játékosa), Ilic Zoran, Lékai Máté, Fazekas Gergő, Hanusz Egon, Bánhidi Bence, Rosta Miklós, Sipos Adrián, Bodó Richárd, Ligetvári Patrik, Szita Zoltán, Bóka Bendegúz.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában