Amerikai futball

2024.06.14. 15:55

Következik az alapszakasz utolsó mérkőzése

Szombaton véget ér a Coors divíziójának alapszakasza. A Tatabánya Mustangs csapata visszatérne a legutóbbi vereség után.

Kemma.hu

Szombaton rendezik a Coors divízió alapszakaszának utolsó fordulóját, ahol a Tatabánya Mustangs a Diósd Saint klubja ellen mérkőzik meg hazai pályán. A vendégcsapat egészen az elmúlt év végéig egy nagyon lelkes együttes volt, nagy szívvel játszottak minden meccsen, de eredményeket sokáig nem voltak képesek felmutatni. A Tatabánya ebben a szezonban kimagaslóan teljesít, a szegedi párharcuk ugyan nem alakult sikeresen számukra, ám több játékosuk is a sérüléslistán volt, aminek következtében több hiányzóval voltak kénytelenek harcba szállni. 

Szombaton véget ér a Coors divíziójának alapszakasza. A Tatabánya Mustangs csapata visszatérne a legutóbbi vereség után.
A Mustangs kimagasló szezont fut, szombaton is győzelemmel zárnák le a mérkőzést
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A Komárom-Esztergom vármegyei együttes saját nevelésű játékosokból áll, külföldi amerikai focisták nem tagjai a csapatnak. A diósdiak több kiemelkedő magyar játékost is magukhoz tudtak csábítani, például Mészáros Mártont, Törzsök Tamást. A csapatuknak az egykori Mustangs edző, Zahovay Ádám és Andre Whyte is segít. Whyte, az amerikai szakember korábban a Fehérvár Enthroners edzői gárdáját erősítette. 

Amerikai futball, 2024, Coors Divízió I.

Tatabánya Mustangs - Diósd Saints

Tatabánya, Olimpikon úti sporttelep,  szombat, 15 óra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában