Labdarúgás

2024.06.27. 15:04

Megvan a TAC labdarúgó csapatának új vezetőedzője

Wéber Roland leköszönése után megérkezett a nagy hír, ugyanis hivatalossá vált az új tatai vezetőedző személye. A pozíciót Schön László veszi át.

Kemma.hu

Hivatalosan is eldőlt a TAC labdarúgó csapatának nagy kérdése. Wéber Roland leköszönése után sok szurkolót izgatott, hogy ki lesz az új vezetőedző, végül Schön Lászlóra esett a klubvezetés választása. Az ő irányításával vág neki a Tata a területi I. osztály következő szezonjának. A hírt az együttes osztotta meg a Facebook oldalán.

TAC
Schön László (baloldalt) vezeti a csapatot a következő idénytől kezdődően
Forrás: TAC Labdarúgó Szakosztály/Facebook

– Örömmel fogadtam a Tatai AC felkérését, hiszen az egyesületi kötődésem mellett a jelenlegi csapat nagy részét jól ismerem, miután az utánpótlásban vagy a felnőtt futballban már dolgoztunk együtt. Izgatottan várom a közös munkát! – olvasható a posztjukban.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Wéber Roland 2014 őszén vette át az együttes vezetését játékos-edzőként, majd vezetőedzőként 2015-től kezdődően vezette a klubot, kisebb megszakításokkal. Ezen időszaka alatt több sikeres idényt is le tudtak zárni, hiszen kétszer is a Területi I. osztály dobogóján végeztek, a Vármegyei Szuperkupa trófeáját pedig egyszer emelhették a magasba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában