Felkészülés

2024.02.01. 10:18

A tatabányai fiatalok verték Szőlőst, a felnőttek szoros meccsen kaptak ki a Komárnotól

Nagyszerű játékkal győzött a Vértesszőlős felnőtt csapata ellen a Bányász U17-19. Gyürki Gergely együttese viszont, nem tudott nyerni Komárno ellen.

Zetovics Márió

Gyürki Gergely együttese a végső percig harcolt a felkészülési mérkőzésen

Forrás: OPUS TIGÁZ Tatabánya/Facebook

Schön László és Takács Gábor együttesei végig dominálni tudták a játékot. Magabiztosan tudott győzni a Bányász U17-19 csapata a Vértesszőlős felnőtt együttese ellen szerda este. 

A második játékrészben egy kontrából egyenlített a Vértesszőlős, de a végén Mester Tamás okos góljával, majd Mártonfi Matyi közeli találatával kialakult a 3-1-es végeredmény. Az első félidőben a teljes U19-es csapat szerzett vezetést Polovicz Attila szép góljával.

– Elégedett vagyok a látottakkal. Mindkét félidőben egy-két apró hibától eltekintve jól játszott a csapat. Ha a végjátékokban pontosabbak vagyunk, akár nagyobb arányú győzelmet is szerezhettünk volna. Gratulálok a srácoknak  – mondta el a meccs után Schön László vezetőedző.

Eredmény
Tatabányai SC - Vértesszőlős 3-1 (1-0)

TSC: (1. félidő): Balogh - Vicze, Lamperth, Galambos, Mosberger - Berki, Szabó, Deli - Kovács D., Polovicz, Német D.

(2. félidő) Zsemberi - Töreki, Kovács A., Erl, Varga - Dénes, Deli (Mester), Udvardi - Mártonfi, Gergő, Zombori

A felnőtt csapat sem maradt felkészülési mérkőzés nélkül. Szerda délelőtt a KFC Komarno együttesét fogadta az Opus Tigáz Tatabánya. A kifejezetten jó iramú mérkőzésen kevés helyzet alakult ki, de hatalmas küzdelem folyt a pályán. Gyürki Gergely vezetőedző együttese az első félidőben Letenyei Zalán révén kevés híján vezetést szerezhetett volna, de a labda a bal kapufáról kipattant. A második félidő közepén egy védelmi megingás után az észak-komáromi Kmetyó Dávid talált a tatabányai hálóba, amivel kialakult a 0-1-es végeredmény.

–Sikerült egy nagyon hasznos és intenzív felkészülési mérkőzést játszanunk a szlovák másodosztály listavezetőjével. Úgy érzem, sikerült felvennünk az ellenfél játéktempóját, és férfiasan felvállaltuk a párharcokat. A fő hangsúlyt a labdaszerzés gyakorlására fektettük, viszont sok pozitívumot láttam a játéképítés terén is – értékelt a meccs után Gyürki Gergely vezetőedző.

Opus Tigáz Tatabánya - KFC Komarno 0-1 (0-0)
1. félidő: Balla - Buna, Kiprich, Krupánszki, Forró - Kovács I. - Molnár T., Letenyei, Szegleti, Kocsis - Árvai
2. félidő: Lóth - Buna, Kiprich, Székely, Katona - Kovács I. - Szalánszki, Letenyei, Szegleti, Szegő - Árvai
Csere: Pénzelik, Zacsek, Dala, Hadobás
Gól: Kmetyó Dávid

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában