Megyei foci

2023.12.05. 08:48

Három csapatot is elvert a vármegyei válogatottunk

Hatalmas teljesítményt mutatott Bodó László csapata.

Herczeg István

Második helyen zárt válogatottunk

Forrás: Komarom.mlsz.hu

Ahogy két évvel ezelőtt, úgy most is megrendezték az amatőr válogatottak közötti regionális tornát. Ahogy akkor, úgy most is Bodó László volt a szövetségi kapitány, bár a két évvel ezelőtti kerethez képest igen nagy változások voltak a csapatban, így nem a legjobb előjelekkel utazott el az alakulat Győrbe. Ennek ellenére már az első meccsen meglepetést okozott a csapat: a 2x30 percig tartó mérkőzés 59. percben szerzett góllal rögtön begyűjtötte a három pontot a csapat, Czeglédi Ádám volt eredményes, így a Veszprém vármegyei csapatot 1-0-ra sikerült legyűrni. Szombaton még egy mérkőzés várt a csapatra, itt a legjobbként beharangozott Győr-Moson-Sopron vármegye legjobbjai volt az ellenfél. A hazaiak megszerezték a vezetést, azonban a hajrá itt is a miénk volt: a csereként beállt Mártonfi Máté előbb az 58. percben egyenlített, majd a 60.-ban a győztes gólt is megszerezte, így a szombatot hat ponttal zárta a Bodó-alakulat.

Vasárnap aztán Zala vármegye ellen elszenvedte első vereségét a gárda, 2-0 lett a találkozó végeredménye, így a listavezető pozíció kicsúszott a csapat kezéből. Az utolsó meccset Vas vármegye ellen újra behúzta a Bodó-csapat, így végül 9 ponttal végzett. Amennyiben a torna végelszámolásánál az egymás elleni eredmény számítana, úgy Komárom-Esztergom vármegye lett volna az első, azonban mivel a gólkülönbség volt a döntő, így a második helyen zárt válogatottunk, a szintén 9 pontos Győr-Moson-Sopron mögött - amit ugye szombaton legyőzött a válogatottunk. 

A selejtező legeredményesebb játékosai egyaránt két gólt szereztek, úgyhogy négyes holtversenyben lett gólkirály a tatai Mártonfi Máté és a bábolnai Czeglédi Ádám is.

A válogatott keret:
Bábolnai SE: Czeglédi Ádám, Végh Pál Dominik,
Koppánymonostori SE: Dávid Richárd István, Korcsok Christopher, Valkó Gergő,
Sárisápi BSE: Szlovák Márton, Yousif Zsemil Richárd,
DG Tát SE: Dékány Roland, 
Tatai AC: Mártonfi Máté Márk, Máté-Kovács Dávid, Mészáros Dominik, Szabó Tamás, Zuggó János Csaba,
Vértessomló: Batin Ábel, 
Wati Kecskéd KSK: Greskó Norbert, 
Zsámbéki SK: Bíró Richárd, György Bence, Kerezsi Dominik István, Marticsek Gergő, Sugár Bálint, Szakszon Ádám Dániel, Tugyi Dávid.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában