esélyek

2019.02.28. 06:20

Profi futballista is lehet a tehetséges fiúból, akit most az ETO is „tesztel”

A 13 éves Kótai Károly Kazincbarcikáról költözött másfél éve Bakonyszombathelyre de a távoli város focistái között is játszott az U12-ben.

P. P.

Az idei szezonban az MLSZ adatbankja szerint már 17 gólt szerzett egyébként, ebből négyet futsalbajnokságban.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Mazán Tibor

Károly elárulta: szívesen cselez minden poszton, de leginkább csatárként vagy balszélsőként szeret pályára lépni. Megtudtuk azt is, hogy nem csak az iskolaválogatott tagja, játszott jelenlegi lakóhelyének egyesületében is, de hamar elcsábították az etei csapathoz, aztán Ászárra került. Néhány hónapja az ETO FC Győr utánpótlásgárdájánál „tesztelik” tudását, s ha továbbra is jól teljesít, hosszabb távon is számíthatnak rá.

Az idei szezonban az MLSZ adatbankja szerint már 17 gólt szerzett egyébként, ebből négyet futsalbajnokságban (Fotó: Mazán Tibor / 24 Óra)

Károly nagyon bízik abban, hogy így lesz, de szeretné megvalósítani azt az álmát is, hogy rendőr legyen vagy tűzoltó. Tisztában van azzal, hogy ehhez ugyanúgy kitartásra lesz szüksége, mint a sportsikerekhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában