Helyreállítás

2 órája

Itt a várva várt időpont, mikor nyit ki a leégett visegrádi hotel

Csaknem egy év kell hozzá, hogy teljes mértékben helyreálljon a rend a visegrádi tűzeset után. A Hotel Silvanus vezetése köszönetet mond mindenkinek és a várva várt örömhírről is beszámolt.

Wágner Zsanett

Nyomon követtük a Hotel Silvanus helyreállítási munkálatait, amely a márciusi tűzesetet követően rendkívül gyors ütemben kezdődtek meg. Kemény időszak áll a visegrádi hotel munkatársai mögött, de most, hét hónappal a történtek után már igazi örömhírről tudnak beszámolni.

A Hotel Silvanus újra kinyitja kapuit a nagyközönség előtt
A Hotel Silvanus újra kinyitja kapuit a nagyközönség előtt
Forrás: Facebook: Hotel Silvanus

Bár a hotel a megyehatáron kívül esik, ennek ellenére nagyon kedvelt a Komárom-Esztergom vármegyeiek körében. Ezért is lehet fontos az a bejelentés, amit a minap tett közzé a hotel a közösségi oldalán. Beszámoltak arról, hogy a hotel helyreállítási munkálatai már a tűzesetet követő két héten belül elindultak, még azelőtt, hogy lezárultak volna a biztosítóval a hivatalos egyeztetések. A BMP Zrt. elkötelezetten fogott neki a munkálatoknak, emellett pedig nemzetközileg elismert szakemberek bevonásával, a legmodernebb és legfenntarthatóbb megoldások alkalmazásával segítették a folyamatot.

A Dunakanyar gyöngyszeme titulust is magáénak tudható hotelben a károk felmérésén túl kiemelt figyelmet fordítottak arra is, hogy megmaradt értékeket biztonságos, fedett helyre deponálják, ahol védve vannak a további állagromlástól és nem zavarják a helyreállítási munkákat. 

A Hotel Silvanus újra kinyitja kapuit a nagyközönség előtt
Kemény hónapok vannak a szakemberek mögött a felújítás miatt
Forrás: Facebook: Hotel Silvanus

Azt írják, hogy biztosítási szerződésük lehetővé tette a mindenre kiterjedő védőháló nyújtotta biztonságot: az épület, az ingóságok és az üzemszünet alatti fix és állandó költségeik fedezetének biztosítása nélkül szinte lehetetlen lett volna talpraállni.

Minden alkalmazottat megtarthattak, így együtt, egy csapatként haladhattak előre. Fontos, hogy menedzsmentre és a vezetőségre hárul a bizonyító erejű dokumentumok begyűjtése, az adminisztráció kezelése, valamint a végső költségvetés kidolgozása, amelyek mind-mind elengedhetetlenek a helyreállításhoz.

A Hotel Silvanus újra kinyitja kapuit a nagyközönség előtt
Szinte már az utolsó simításokat végzik a szakemberek
Forrás: Facebook/Hotel Silvanus

Hotel Silvanus: hatalmas köszönet jár mindenkinek

Külön köszönetet érdemel a szálloda személyzete, amely már-már több, mint egy család, a kezdetektől a „Talpra állunk” filozófia mentén dolgozott és jelenleg is dolgozik együtt. Továbbá a vendégek példaértékű támogatása, a „Szív téglája” kampány, a befizetett előlegek benntartása és az előzetes foglalások is nagyban hozzájárultak a munkálatokhoz – tették hozzá. Végül jöjjön a mindenkit foglalkoztató időpont: 2025 februárjától újra megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Hotel Silvanus. Így akár a pótszilvesztert már ott is lehet ünnepelni, immáron csaknem egy évvel a hoteltűz után.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában