Gratuláció

2 órája

Ők kaptak állami elismeréseket Komárom-Esztergomból

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulója alkalmából a minisztériumokban átadták a tárcák legmagasabb szakmai elismeréseit.

Kemma.hu

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter nemzeti ünnepünk, az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének évfordulója alkalmából elismeréseket adott át október 21-én a Belügyminisztériumban. Az állami, miniszteri elismerésben részesültek között vannak Komárom-Esztergom vármegyében élők, dolgozók.

Komárom-Esztergomi kitüntetettek október 23 alkalmából
Komárom-Esztergom vármegye egyik kitüntetettje: Hozák Adrienn Barbara, a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, tanára
Forrás: Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola/Facebook

Tűzoltósági tanácsosi címet vehetett át Restár Zsolt főtörzsőrmester, a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Tatabányai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Komáromi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság különlegesszer-kezelője. 

Porcelán készlet emléktárgyat kapott Péntek Beatrix, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság ügykezelője.

Miniszteri elismerést vehetett át Hozák Adrienn Barbara, a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, tanára. Több évtizedes kimagasló és odaadó munkáját ismerték el Beckerné Neuberger Mariannának, a Tatabányai Árpád Gimnázium pedagógusának. Csakúgy, mint Sándor Editnek, a Kodály Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Herman Ottó Általános Iskolája tanárának is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában