Családinap

2024.10.07. 13:38

Halloweeni hangulat költözik a megyei könyvtárba

A TEA klub újabb családi napra hívja a videó és társasjáték szerelmeseit. Ezúttal a családinap témáját a cukorkagyűjtés és a jól eső borzongás, a Halloween adja.

A TEA (Tatabányai Egyesület Animéseknek) Klub újabb eseménydús napra hívja a Geek kultúra kedvelőit. Október huszonhetedikén Halloweeni hangulat költözik a József Attila Könyvtárba.

Halloweeni hangulat költözik a könyvtárba
Halloweeni hangulat költözik a könyvtárba
Fotó: Bujdos Tibor / Forrás: Észak-Magyarország

A videó és társasjáték sarkok mellett a művészet szerelmeseire is gondoltak. A színezők és az origami készítés mellett ezúttal a zene sem marad el. Karaokéval várják a dalos pacsirta lelkületű érdeklődőket, de a korábbi eseményről ismeretes varázslatos fotó háttér sem marad el. Kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várnak. Többféle kreatív és interaktív foglalkozás várja a látogatókat: elkészíthető maszkok, fotókellékek, rajzfilm, pecsétgyűjtő játék, film és könyvajánló. A részletes programsorozat elérhető itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában