Beszámoló

2 órája

Felújítások, munkálatok, beruházások: videón a tatabányai helyzet

Tatabánya hivatalos Facebook-oldalára került ki az a videó, amelyben a közelmúltbeli felújításokról, munkálatokról, valamint a hamarosan kezdődő beruházásokról számolnak be.

Kemma.hu

Mint az a videóból kiderült, a tervezettnél bő egy héttel hamarabb fejeződött be a Jászai Mari Színház bejáratánál lévő műkő lépcsősorok felújítása, melyek korábban elmozdultak és balesetveszélyessé váltak, ezért kellett velük valamit kezdeni. Emiatt ezeket először felszedtek, majd az alatta lévő homokos feltöltést eltávolították, és helyére új betonalap került.

Lefestették továbbá a nemrég felújított Felsőgallai Szolgáltatóház belső terét is, 850 négyzetméteren az orvosi rendelőket, a várókat, illetve a lépcsőházat. Emellett összesen 20 új lámpatest került fel a mennyezetekre az épületben.

A közeljövőben pedig két beruházás is elkezdődik: az Aradi Vértanúk tere 3/A és 10/A társasházak mögötti területen összesen 20 darab térkőburkolatú parkoló létesül. Ezzel együtt a terület közvilágítása, valamint a csapadékvízelvezető rendszer is megújul.

Sárberekben több helyen is folytatódik a járdaszakaszok felújítása. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában