Wednesday rajongók figyelem

2024.09.16. 08:10

Ha tetszett a Wednesday, ezt látnod kell!

Szeptember ötödikén debütált a Wednesday sorozat főszereplőjével a Beetlejuice Beetlejuice. Itt van öt indok arra, hogyha tetszett a Wednesday, ezt látnod kell!

Varga Réka Antónia

A 2022-ben megjelent Wednesday sorozat elsöprő sikert aratott. Halloweenkor és farsangkor mindenhol kisebb vagy nagyobb Wednesday hasonmásokkal találkozhattunk. A sorozat főszereplője Jenna Ortega, most ismételten a vászonról köszön vissza Tim Burton legújabb alkotásában. Burton a sorozat rendezője volt és így ismerte meg a színésznőt. Ha imádtad a Wednesday a Beetlejuice Beetlejuice is neked való. Ha továbbra is kételkednél, itt van 5 indok:

Ha imádtad a Wensdayt ez is neked való
Ha imádtad a Wednesdayt ez is neked való
Fotó: ZUMAPRESS.com / Forrás: Northfoto

1. Jenna Ortegát egy teljesen új szerepben láthatod.

A színésznő Astrid Deez karakterébe bújva egy új oldalát mutatta, meg.

2.Új karakterekért rajonghatsz

A Wednesday sorozat sem szűkölködött karakterek terén, de hol máshol találkoznál Bobbal. A 700 éves aszfaltfejű sárga öltönyös irodistával.

3.Imádni fogod a képi világot

Ha rajongtál Wednesday és Enid szobájáért akkor ezt a film sem fog csalódást okozni. Tim Burton a kontrasztok embere és ez Beetlejuice Beetlejuice-ban sincs másképpen.

4.Kapkodni fogod a fejed a fordulatokon

Egy kiszámítható pillanata nem volt a cselekménynek, amikor már éppen azt érezted, hogy megfejtettél valamit, a történet arcba nevetett és egy újabb fordulatot vett.

5.Megismerheted Tim Burtont

Ha a Wednesday sorozatnál csatlakoztál a Burtoni őrületbe és még nem vagy ismeretes az alkotó filmjeinek világában, akkor ez a legjobb alkalom az ismeret terjesztésre. A Beetlejuice Beetlejuice humora és története egy pillanat alatt behúz az imádata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában