Takács Károly

2024.09.17. 07:10

A megválasztott fideszes polgármester nemet mond a pazarlásra, nem lesz udvartartása

Oroszlány leendő polgármestere a közösségi oldalán hétfő reggel a videoközleményéhez írt bevezetőjében nem kevesebbet állít, mint hogy a hivatalba lépését követően nem lesz udvartartás. Takács Károly a Fidesz-KDNP frakciójának megalakulása után fontos változásokról tett bejelentést.

Baranyai Mihály

Takács Károly a videoüzenetében arról tájékoztatja a várost, hogy megalakult a Fidesz-KDNP frakciója, és a képviselőcsoport máris lényeges döntést hozott annak érdekében, hogy hatékony és takarékos bizottsági szerkezet jöjjön létre. 

– Nem lesz udvartartás – írta Takács Károly a közösségi oldalán
– Nem lesz udvartartás – írta Takács Károly a közösségi oldalán 
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Az eddigi három állandó bizottságból csak kettőt marad meg, amelyek mellett lesz egy közbeszerzési munkacsoport. A cél az, hogy a tovább működő bizottságok tevékenységi köre magába foglalja az összes lényeges feladatot. Ezt a lehető leghamarabb, már a képviselő-testület alakuló ülésén előterjesztik.

További változásként a leendő polgármester megszünteti a polgármesteri kabinetet és valamennyi tanácsadói szerződést. Úgy gondolja, hogy mindezek irányítását egy polgármesternek a saját kezébe kell vennie, ha a feladatok ellátásához van elegendő munkatársa. Kifejezésre juttatta reményét, miszerint ezzel is a város hasznára tudnak lenni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában