Időjárás

14 órája

Úgy érzed, mintha tavaszodna? Nem véletlenül!

Az előző hét fagyos levegője után újra melegedni látszik a hőmérséklet, csütörtökön például az átlaghőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Kemma.hu

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint gyengén felhős ég ígérkezik, sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Hajnalban helyenként pára és köd is képződhet, de ezek gyorsan eloszlanak a reggeli órákban. A hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint csütörtökön, a hajnali órákban főként az ország déli, délnyugati részein lehet több felhő, másutt jellemzően derült vagy gyengén felhős lesz az ég. A csapadékgócok fokozatosan nagyrészt lecsengenek. A szélcsendes - főleg dunántúli - tájakon pára-, és ködfoltok kialakulhatnak. Az északkeleti, keleti szél helyenként lengedezhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 13 fok között várható, az Északi-középhegység déli előterében és a vízpartokon ennél enyhébb marad az idő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!