Komáromi olimpikon

2024.09.06. 20:10

Pekler Zalánt köszöntötték a városházán

Pekler Zalán sportlövőt köszöntötte pénteken Molnár Attila polgármester. A komáromi versenyző nyáron a második olimpiáján vett részt.

Körtvélyfáy Dina

Molnár Attila hangsúlyozta, az olimpiai játékokra kijutni hatalmas siker egy sportoló életében, Komáromban pedig mindenki büszke Pekler Zalánra. Hozzátette, a komáromi fiatal az élmezőnybe tartozik, így az októberi, indiai világkupadöntőn is versenyezhet és képviselheti várost a 10 méteres légpuskás versenyszámban.

Horváth Zsolt, Pekler Zalán és Molnár Attila
Horváth Zsolt, Pekler Zalán és Molnár Attila
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Arra is kitért, a lőtéren sok olyan fiatal van, akiknek Zalán a példaképe, olyan sportolók szeretnének lenni, mint ő.

– Zalán amellett, hogy kiváló sportoló, emberi kvalitásai is példaértékűek – mondta Molnár Attila. – A helyi Ifjúsági Tanács tagjaként segíti a fiatalokkal való kapcsolattartást is.

Ezt követően Molnár Attila és Horváth Zsolt, az Erődök Városa Sportlövő Egyesület és a város sportbizottságának elnöke ajándékcsomagot nyújtott át a komáromi sportlövőnek, valamint egy nemzeti színű, Komárom feliratú zászlót, amelyet a következő versenyeire is magával vihet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában