Évforduló

2 órája

Hatvannégy esztendeje végeztek

Nem egy kerek „évforduló”, minden esetre nagy dolog, hogy a „felső tatai” 1. sz. Fazekas utcai Általános Iskola egykori nyolcadik osztályos diákjai ilyen szép számban – huszonegyen – gyűltek össze a hatvannégy éves évfolyam találkozóra.

Petrik József

Huszonegyen vettek részt az eseményen

Forrás: beküldött

Ilyenkor, már érdemes akár évente is találkozni, felrúgva az „ötévente összejövünk” hagyományát. Az első úgynevezett éves találkozója olyan jól sikerült az osztálynak, hogy elhatározták, ezután évente randevúznak. Ezt valósította meg ez az összetartó osztályközösség a napokban, ami a mai, rohanó világunkban ritkaság számba megy. 

A köszöntő után kiderült, hogy a fiúk „nyertek” 12-9-re a hölgyekkel szemben, így jött össze a 21-es öregdiák létszám. Ezután a megjelentek néma felállással emlékeztek egykori tanáraikra, és már eltávozott osztálytársaikra. A közös ebéd elfogyasztása  után előkerültek a „lányok” által készített finom sütik, a fiúk által hozott jófajta itókák, és megkezdődött a nosztalgiázás és egy kis nótázás, miszerint: „újra itt van a nagy csapat...” Mindenki jól érezte magát, nem véletlen, hogy úgy búcsúztak az örökifjú diáktársak egymástól: jövőre veletek ugyanitt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában