Tragédia

3 órája

Gyászol Tokod: balesetben elhunyt a csapat két korábbi játékosa

Kamion és személyautó ütközött frontálisan Piliscsabán, a 10-es főuton még péntek reggel. A balesetben hárman is életüket vesztették. A Tokod SE a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy az áldozatok között volt a csapat két korábbi futballistája is.

Kemma.hu

Megrendítő esetről számolt be a Tokod SE focicsapata a Facebook-oldalán. A klub két korábbi játékosa, Rónai Árpád és Deres Márk ugyanis tragikus autóbalesetben hunyt el szeptember 20-án, pénteken, amikor autójuk frontálisan ütközött egy kamionnal a 10-es főúton.

Nincsenek szavak… Néhány nappal Zsolnay Zsolt halálának egyéves évfordulója előtt, megrendülten és mély fájdalommal tudatjuk, hogy két korábbi játékosunk, Rónai Árpád és Deres Márk pénteken tragikus autóbalesetben életét vesztette. A tokodi sportegyesület minden tagja osztozik a családok és hozzátartozók gyászában! Őszinte részvétünk ! Nyugodjatok békében!

– áll a klub bejegyzésében.

Nyugodjanak békében, valamint őszinte részvétünk a családnak és a klubnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában