Vízilabda

3 órája

Bravúros győzelmet aratott a TVSE a nyitányon +fotók

Remek szezonkezdés a tatabánya férfi vízipólósoktól. A TVSE csapata remek védekezést nyújtott, mely nagyban hozzájárult a sikerükhöz.

Petrik József

Jól kezdték a nyitó fordulót a vízművesek, hiszen a kettő nullára megnyert első negyedet követően már három góllal is vezettek. Aztán lassan éledezni kezdett a rutinos egri együttes is. Így egyre inkább hullámzó lett a játék.

Erős kezdés a TVSE (fehér sapkában) csapatától
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A tatabányaiak, amit sokat gyakoroltak edzéseken, a védekezést, azt most nagyon jól „művelték”, és a hazaiak kapusa is remekül állta a sarat. Aztán a véghajrában a TVSE ragadta magához a kezdeményezést, és végül legyűrte ellenfelét.

Kiss Szabolcs: - Gratulálok a csapatnak! Egy jó kezdés sose rossz. Jó volt viszontlátni védekezésben azokat a dolgokat, amit annyit gyakoroltunk. De dolgozunk tovább, mert a mi csapatunk csak munkából „élhet” meg.

Vízilabda OB I. B, férfi, 1. forduló

Tatabányai Vízmű SE – Eszterházy SC Eger 7-6 (2-0, 1-2, 2-3, 2-1)
Tatabánya, 100 néző, vezette: Donauer M., Fábián G.

TVSE: Szabó II. – Gombos 1, Kovács P. 1, Várnagy M. 1, Fekete B., Várnagy P. 1, Hargitai 3. Csere: Galler, Dubinák, Mercs, Komáromi, Böszörményi. Edző: Kiss Szabolcs.

Kihasznált emberelőny: 9/3, illetve 6/2.

Gól ötméteresből: 0, illetve 1/1.

Kipontozódott: Kovács P., illetve Krizsai.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában