Támogató közösség

2 órája

Baba-Mama Klub várja az anyukákat Kisbéren

A klub ingyenes programokkal, támogató közösséggel és szakértői segítséggel várja az anyukákat és gyermekeiket kéthetente. Kisbéren a Baba-Mama Klub több mint egy évtizede biztosít találkozási lehetőséget a kisgyermekes anyukáknak.

Kemma.hu

A Baba-Mama Klub Kisbéren 2010 óta nyújt egyedülálló lehetőséget a 3 év alatti gyermekek szüleinek, hogy közösségben kapcsolódhassanak más anyukákkal és megosszák tapasztalataikat. A klub célja, hogy támogató és befogadó közegben segítse a kisgyermekes anyákat, akik számára fontos a szülői kapcsolatok építése, a gyermeknevelés kihívásaiban való támogatás, valamint a gyermekek szociális és kognitív fejlődésének elősegítése.

Baba-Mama Klub várja az érdeklődőket Kisbéren
Baba-Mama Klub várja az érdeklődőket Kisbéren
Fotó: Bús Csaba / Forrás: Petőfi Népe

Indul a Baba-Mama Klub

A klub szeptember 25-től kezdve kéthetente szerdán délelőttönként várja az érdeklődőket, a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtárban, ahol a szülők és gyermekek közösen vehetnek részt különböző fejlesztő foglalkozásokon. A Baba-Mama Klub célja, hogy a gyerekek számára új élményeket nyújtson, miközben a szülők hasznos információkat szerezhetnek gyermeknevelésről, öngondoskodásról és mentális jóllétről. A foglalkozások során lehetőség nyílik a gyerekek szociális kapcsolataik kialakítására is, amely segíti fejlődésüket és a későbbi beilleszkedést.

A program szervezői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a klub egy befogadó, értékes kapcsolatokkal gazdagító közösség legyen, amely segíti az anyukákat az anyai szerepben való boldogulásban. Az elmúlt évek során számtalan anyuka talált itt segítséget és támogató közösséget, amely megkönnyíti számukra a mindennapi nehézségek leküzdését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában