Meghökkentő

2024.08.22. 12:18

Vitát szított a vidámpark Tatabányán

Az augusztus 20-i ünnephez kapcsolódó vigadalom volt az utolsó csepp a pohárban. A tatabányai vállalkozó kinyilvánította véleményét, ami vitát szított.

Kemma.hu

A tatabányai vállalkozó, Miczák Gyula közösségi oldalán vonta felelősségre a szervezőket. Bejegyzése hatalmas vitát szított.

Vitát szított a vidámpark Tatabányán.
Vitát szított a vidámpark Tatabányán
Fotó: Zetovics Márió/24 Óra

Vitát szított

Miczák Gyula több mint tíz éve vidámparkos. Utazó élménypark szolgáltatásának azonban Tatabányán nem talál helyet. Elmondása szerint otthonának helyet adó városában nincs lehetősége dolgozni. A sokak figyelmét felkeltő bejegyzéshez Gyulának az adta a löketet, hogy véleménye szerint az idei államalapítás ünnepén nem is a megszokott tatabányai vidámparkos vállalat, hanem egy várpalotai cég biztosította a szolgáltatást.

Miczák Gyula beszélgetésünkben elmondta, hogy többször is kereste a szervező céget, vagyis az Agora Nonprofit Kft.-t. Elmondása szerint telefonon is felvette velük a kapcsolatot, ahol azt az információt kapta, hogy jelenleg nem keresnek új élménypark szolgáltatót. Más jellegű tájékoztatást nem kapott.

Nem érkezett megkeresés

Az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője, Lukács Zoltán megkeresésünkre elmondta: senkivel nincsenek állandó szerződésben, minden eseményre bárki pályázhat a weboldalukon elérhető adatlapon keresztül. Megnéztük, mit tartalmaz az adatlap. Annak kialakítása a vásározó árusoknak és nem a szolgáltatást nyújtóknak kedvez. Rákérdeznek egyebek mellett az árusítandó termékekre, arra, hogy az saját készítésű-e, és tudakolják a stand méretét is.

– A felület a sorban következő eseményt mutatja, a jelentkezést automatikusan továbbítja az illetékes munkatársnak, aki felveszi a kapcsolatot a jelentkezővel. A választásban a színvonal, a minőség és a biztonság dönt – mondta Lukács Zoltán, aki hozzátette, hogy az elmúlt években semmilyen új vidámpark szolgáltatótól nem érkezett az online felületen keresztül hozzájuk jelentkezés. Az idei augusztus 20-i rendezvényen megszokott partnerük, a Sipos vidámpark biztosította a szolgáltatást, akik minden rendezvény alkalmával újra pályáznak.  

Miczák Gyula elmondása szerint a telefonbeszélgetés során nem tájékoztatták és nem irányították tovább semmiféle online jelentkezési felületre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában