Komfortérzet

2024.08.08. 06:40

Itt a posta válasza: ekkor szűnik meg a klímagond

Megérkezett a Magyar Posta válasza, hetek óta miért nincs hűvös a tatabányai épületben, mikor odakint tombol a kánikula.

Kemma.hu

Korábban adtuk hírül, hogy meghibásodott klímarendszer miatt hetek óta melegben dolgoznak a tatabányai főposta dolgozói. Most megérkezett a Magyar Posta válasza a kérdésre, meddig kell kitartani.

Posta és klímagond Tatabányán
A posta válasza választ ad minden kérdésre, mikor lesz újra komfortos a helyzet a tatabányai főépületben
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Több olvasónk is jelezte a problémát, akik között volt, aki rosszullétre panaszkodott, mialatt kivárta sorát és fel tudta adni a csekkeket. Előfordult, hogy 35 Celsius-fokot is mutatott a hőmérő higanyszála a tatabányai helyiségben. Kiderült, hogy a hiba az épület teljes hűtési-fűtési rendszerét érinti. Mostanra megérkezett a hivatalos válasz arra, miért nem működött a klíma és mikor áll helyre újra a rend. A kérdés egyre inkább sürgőssé vált, ugyanis újabb kánikulát vetítenek előre az időjósok.

A Magyar Posta sajtóosztálya szerint a javítással kapcsolatos munkálatok műszaki előkészítést már megkezdték. Ottjártunkkor azt tapasztaltuk, hogy a több hete tartó áldatlan állapot mérséklődni látszik. A klímaberendezés működőképes volt és az alkalmazottak végre kellemes környezetben várták a postai szolgáltatások valamelyikét igénybe vevőket.

A posta ezt kérte az ügyfelektől

Közleményükben azt írták, hogy a javítás befejezéséig az ügyféltér hőmérsékletét mobilklímával és ventilátorok elhelyezésével igyekeznek mérsékelni. Kiemelték, hogy az érintettek szíves megértését és türelmét kérik, amíg a szükséges javítási munkálatok befejeződnek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában