Program

2024.08.24. 12:23

Megvan a Tatabányai Bányásznap programja: Fenyő Miki is érkezik

A polgármesteri hivatalban egyeztettek a szervezők. Jövő héten kezdődik a 74. Bányásznap.

Kemma.hu

Tatabánya közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint a 74. Bányásznap szervezői túl vannak a végső egyeztetésen.

Fenyő Miklósra is bulizhatunk a 74. Bányásznapon.
Fenyő Miklósra is bulizhatunk a 74. Bányásznapon
Fotó: Teknős Miklós / Forrás:  Magyar Nemzet

A buszközlekedésre is hatással lesz a Bányásznap

A többnapos programsorozat szervezésében  A Vértes Agorája, a T-Busz, a Tatabányai Múzeum, az OMBKE, a BDSZ, valamint a Bányászati és Ipari Skanzen is érintett. A 74. Bányásznap programjai ingyenesen látogathatóak.

A megbeszélésen az már kiderült, hogy az augusztus 31-én, a Bányász Kegyeleti Emlékműnél történő megemlékezés után a T-Busz külön autóbuszjáratot fog indítani a Szent Borbála útról a Bányászati és Ipari Skanzenbe. Illetve, ezen a napon a Skanzentől 17.00, 18.00 és 19.00 órakor indul majd egy-egy autóbusz a Május 1. Parkba, a bányásznap központi helyszínére. Ezek az autóbuszok közvetlenül közlekednek a két helyszín között, tehát útközben nem állnak meg.

Sztárfellépőket várhatunk

Augusztus 30-tól szeptember elsejéig szórakozhatunk. Az eseménysorozatot több sztárfellépő is megtiszteli majd jelenlétével a Május 1. parkban. Pénteken például Manuel és DJ Bóli gondoskodik a jó hangulatról. Szombaton Szikora Róbert és az R-GO, valamint a magyar rock'n roll királya Fenyő Miklós érkezik Tatabányára, hogy szórakoztasson bennünket. Az esemény zárónapján kicsit korábban ér véget a parti este hatkor Caramel zárja a nagyszínpad fellépőinek sorát. 

De érkezik még Herczog Ricsi, a Party Syndrom, a Tatabányai Bányász és a Népház Show Formációs Táncegyüttes, a Légió Rock Band is, hogy csak néhányat említsünk a fellépők sorából.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában