Kemma.hu videó

2024.07.19. 15:15

Gyönyörű, és egyben félelmetes: eláll a szavad, ha meglátod ezt a videót a villámlásról

Nem mindennapi felvételt kaptunk erről a csodálatos és ijesztő időjárási viszonyról. A villámlással kísért vihart Héregnél kapták el.

Kemma.hu

Nem könnyű megörökíteni egy vihar leglátványosabb mozzanatait. Hiszen az ilyen pillanatok csak egy szempillantás erejéig tartanak, és mire észbe kapnánk és elővennénk a telefonunkat, már le is maradtunk róla. Éppen ezért nagy türelem, odafigyelés, és persze szerencse is kell ahhoz, hogy lencsevégre kapjunk például egy villámlást.

Egyik olvasónknak azonban nemrég sikerült ez, amikor is Héregnél örökítette meg a vihar közben néhány másodpercig tartó villámlást. A felvételt rendelkezésünkre is bocsájtotta, amelyen lassítva figyelhető meg az égi háború csodálatos, és egyben félelmetes mozzanata.

Ha neked is van hasonló felvételed, esetleg képed, akkor nyugodtan küldd el nekünk a [email protected] címünkre, esetleg használd a hírküldő funkciónkat. A tárgyban mindenképp jelöld meg, hogy hol sikerült elkapni az adott pillanatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában