Tájékoztató

2024.07.27. 06:00

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu tájékoztatása szerint az M1-es autópályán,
- a Budapest felé vezető oldalon, a 66-os és a 60-as kilométer között lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávra irányították. 
- Győr elkerülő szakaszán, a 81-es főúti csomópont térségében a 115-ös kilométernél a csomópontban nem lehet felhajtani az autópályára Hegyeshalom felé. A kerülőutat táblák jelzik.
- Hegyeshalom térségében, a Budapest felé vezető oldalon, a 165-ös és a 169-es kilométer között a belső és a külső sávot lezárták, mert aszfaltoznak. A forgalmat sávelhúzással a leállósávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Hegyeshalom irányába a külső és a leállósáv járható. 

Az 1-es főúton, Győrött, a 127-es kilométernél felújítják a Béke hidat. A fél útpályát lezárták, nappal jelzőőrök, éjjel pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

A 111-es főúton, Esztergom-Kertvárosban az 5-ös km környezetében járdafelújítás miatt a fél útpályát lezárták, jelzőőrök irányítanak.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában