A nap legfontosabb hírei

2024.06.12. 20:25

Visszavonul a MOL Tatabánya KC sztárjátékosa, de ez még csak a kezdet!

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Gyürki Gergely visszavezette a Bányászt a labdarúgó NBII-be

Forrás: Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik Ádám

Megírtuk, mi vár a Bányászra az NBII-ben. Az Opus Tigáz Tatabánya labdarúgócsapata sikeresen vette az akadályokat, a következő szezonban vidéki fellegvárak, tradicionális klubok, három visszatérő vár rájuk. Megmutattuk, hogy milyen a mezőnyt, amivel szembe kell nézniük.

Megtudtuk, hogy mikor nyit a Fényes Fürdő amorf medencéje. Mint arról már korábban beszámoltunk, a Grófi-tó májustól, a pancsoló június 1.-től várta a fürdőzőket, az amorf medence nyitására azonban a Fényes Fürdő felújítás miatt még várni kellett. De megvan a pontos dátum.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Beszámoltunk róla, hogy Cristian Ugalde érzelmes üzenetben jelentette be visszavonulását. A MOL Tatabánya KC sztárjátékosa, aki a tatabányai férfi kézilabdacsapat frissen kinevezett vezetőedzője, a jövőben már kizárólag a csapat irányításával és felkészítésével kíván foglalkozni.

A hősök jótanácsai nyomán megírtuk, mit tehetünk, és mit kötelességünk megtenni a viharkárok ellen. Az elmúlt napok csapadékos időjárása nagy terhet rótt a települések esővíz elvezető rendszereire. Nekünk is van dolgunk ezekkel!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában