Tatai Sokadalom

2024.06.14. 19:05

Szülőknek és gyerekeknek is énekelt Gryllus Vilmos + Videó

Idén sem maradhatott el a hagyományos gyerekkoncert a Tatai Sokadalomról. A gyerekek legnagyobb örömére Gryllus Vilmos idén is elhozta legismertebb dalait.

Goletz-DeáK Viktória

Idén péntek délelőtt, munkaidőben adott Gryllus Vilmos ingyenes koncertet a Tatai Sokadalom első napján, azonban így is megtelt a szabadtéri színpad előtti tér. 

Idén sem maradhatott el a hagyományos gyerekkoncert  a Tatai Sokadalomról. A gyerekek legnagyobb örömére Gryllus Vilmos idén is elhozta legismertebb dalait.
Gryllus Vilmos egy gitárral és az elmaradhatatlan csellóval ismét megtáncoltatta a tatai gyerekeket
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Bár hivatalosan csak pénteken délután kezdődött a 24. Tatai Sokadalom, már 10 órától koncerttel várták a közönséget. 

Gryllus Vilmos újra Tatán

Sok óvodai csoport és osztály is kilátogatott a szép nyárias időben az Angolkertben lévő szabadtéri színpadhoz, ahol az ország egyik legismertebb gyerekdal előadója várta a közönséget. Természetesen Gryllus Vilmos most is mindenki számára tartogatott pár kedves dalt: a gyerekek kedvencei, mint a bicikli, vagy a pörög-forog a szoknya mellett legújabb dalait is megmutatta a közönségnek. A szülők pedig örömmel ismerték fel az Égből Pottyant Mesék ismert dallamait. Gryllus Vilmos egy gitárral és az elmaradhatatlan csellóval ismét megtáncoltatta a tatai gyerekeket, akik az előadóval együtt énekelték kedvenc dalaikat. Az egy órás koncert után egy kis pihenő következett, majd kora délután a Sokdalom kisszínpadán a Juniorka Óvoda Micimackó csoportja mutatta be kis műsorát. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában