Alkotások

2024.06.28. 11:22

Kisbérre érkezett a súri plein air kiállítás

Újabb festményeket láthatnak az érdeklődők Kisbéren. A súri plein air kiállítás ezúttal a Wass Albert Művelődési Központban látható.

Kemma.hu

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, május közepén ismét Nemzetközi Turisztikai és Turista Érem kiállításnak adott otthont Súr. Ezenfelül május 15-18. között zajlott a plein air festőtábor is, amelyeket a helyszínen is megtekinthettek az érdeklődők. Az alkotásokat ezután Kisbérre vitték.

Az idei plein air kiállítás Kisbérre érkezett
Az idei plein air kiállítás Kisbérre érkezett
Fotó: facebook/Súr Község Önkormányzata

Táborból érkezett a kiállítás anyaga

A kisbéri Wass Albert Művelődési Központban (WAMK) a II. súri plein air festőtábor keretében készült képeket állították ki. A június 20-i megnyitón Sógorka Miklós, Súr község polgármestere beszédében köszönetet mondott a WAMK-nak, és Kele Márta intézményvezetőnek, hogy befogadták a kiállítást, amellyel a turizmus és a művészet kapcsolatát mutathatják be. Továbbá megköszönte a „Turista érem Magyarországnak”, valamint Iveta Filipczykovának, a kiállítás kurátorának, hogy megszervezte a festőtábort.

A kiállítás 2024. július 14-ig várja a látogatókat a WAMK-ban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában