Gólpassz

2024.06.07. 13:00

Tízből hetet adnánk Szoboszlainak - megkóstoltuk a Mekis menüt

Csak csípős fanoknak ajánlott. Ja, és Szoboszlai-drukkereknek. A borsos szendvics enyhén pikáns, de hozzá jön még a chilis majonéz, ami garantálja, hogy utána nagy kortyokkal iszod hozzá a shaket. Befizettünk Domi menüjére az egyik tatabányai gyorsétteremben.

Kemma.hu

A Meki kidobta, mi pedig megkóstoltuk a Szoboszlai Domi nevével reklámozott menüt. A futball fanoknak nem kell bemutatni a sportolót, a szendvicset viszont annál inkább.

Szoboszlai Dominik gólpassz
Szoboszlai Dominik kedvenc menüjét mi is megkóstoltuk
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Hogy mit lehet tudni Domi gólpasszáról? Június 4-től már bárki lecsaphat rá. A menü tartalma egy borsos bundás pácolt csirkemellel bélelt szendvics, közepes sült krumpli, chilis majonéz, valamint egy választható ízű shake. A szezonális összeállítás 3330 forintért kapható, és az ő sziluettjével díszített papírzacskóban lehet elvitelre kérni.

McDonald's Domi mekis kedvence Szoboszlai Dominik gólpassz
Ezt a ziccert nem érdemes kihagyni...
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Azt pedig mindenki döntse el maga, hogy ezt a ziccert kihagyja vagy sem. Értékelésünk alapján 10 pontból 7-et érdemel a borsos és chilis menü. Hogy miért a levonás? A csípős után még csípőst ajánlani már elég merész dolog. Szóval az érzékeny gyomrúaknak nem igen ajánlott a szendó és a szósz párosítása, bármilyen menő is. A másik fő indok, hogy a célközönséget érdemes lett volna jobban átgondolni. Biztos, hogy egy gyermek, aki vélhetően bálványozza a futballsztárt, a csípős ízre áhítozik?

Az idén már nem ez az első, hogy Szoboszlai Dominik neve nagy visszhangot kap a sajtóban és nem a sportsikerei miatt. Korábban a tetoválásáról írtunk. Joki mesterrel, a tatabányai tetoválóval arra kerestük a választ, mi vihette arra a magyar válogatott csapatkapitányát, hogy számok, szimbólumok, emberek és bolygók szerepeljenek a mellkasán? A mester szerint a tetoválás az önkifejezés egy módja és nagyszerűen élt ezzel Szoboszlai.

Domi és az „Úristen!”

Egy évvel ezelőtt kipróbált stábunk egy másik szendvicset is. Akkor Marics Peti és Valkusz Milán, a Valmaros fiúk kedvencét ettük. Kapkodtuk a fejünket, készült néhány fotó, és már énekeltük is a jól ismert slágert – „Úristen!”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában