Temetkezés

2023.09.03. 10:00

Minden temetőjében felújít az esztergomi önkormányzat

Pilisszentléleken, Szentgyörgymezőn, Kertvárosban és a belvárosban lévő temetőinek felújítását kezdte meg a napokban az önkormányzat. A rekonstrukciós munkálatokról Hernádi Ádám polgármester számolt be a közösségi oldalára kitett videóban.

Kemma.hu

A Belvárosi Temető, ahol a többihez hasonlóan felújítási munkálatok kezdődtek meg

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Hernádi Ádám a rövid tájékoztatóban elmonda, hogy a korábban megkezdett temetőfelújítási program idén is folytatódik, így Pilisszentléleken a ravatalozó újul meg a munkálatok révén. A polgármester hozzátette, hogy a szentgyörgymezői temetőben – egy régi adósságot törlesztve – a vizesblokkot újítják fel. 

A posztban szó esett még a kertvárosi temetőről is, ahol az ingatlan kerítésének hiányzó elemeit pótolják, illetve a Belvárosi Temetőről szólva Hernádi Ádám elmondta, hogy ott az urnafal fölötti féltető tervezése kezdődik meg. A polgármester arról is beszélt a videóban, hogy vállalásuknak megfelelően a következő években is folytatni fogják az esztergomi fenntartású temetők fejlesztését és megújítását.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában