Beavatkozás

2020.05.06. 11:31

Utoljára műtik meg Laurát, az ácsi Crohn-beteg édesanyát

Az édesanya az utolsó műtétjének teljes gyógyulása után azt tervezi, hogy segíteni fog a rászorulóknak, valamint szeretne örökbefogadni egy kisgyermeket is.

K. D.

Laurát szerdán operálják meg Münchenben

Forrás: Beküldött

Május 6-án műtik meg a tervek szerint utoljára Laurát, a súlyos Crohn-beteg ácsi édesanyát. A fiatal nőt nemrégiben engedték haza a székesfehérvári Szent György Kórházból, ahol három héten át kezelték. Laura köszönetet mondott a kedves és türelmes nővéreknek és Izbéki professzornak, aki segített neki abban, hogy felerősödhessen utolsó műtétjéhez. Laurát Münchenben operálják meg, de férje, Tibor ezúttal nem kísérheti el a kórházba a koronavírus-járvány miatt. A férfit a műtét után egy ott dolgozó magyar ápolónő fogja tájékoztatni a fejleményekről.

Laura gyógyulásának megsegítésére hónapokkal ezelőtt kezdett el gyűjteni családja, hiszen a külföldi kezeléseket egyedül nem tudták finanszírozni. Jelenleg a számlájukon több mint 12 millió forint áll rendelkezésre, amely a beavatkozáshoz elegendő lesz.

Laurára most bélműtét vár, amelyre azért is szükség van, mert időközben májelégtelenséget is diagnosztizáltak nála. Ez utóbbi a tápszerezés miatt alakult ki. Az ácsi hölgy azt tervezi, hogy teljes gyógyulása után segíteni fog azoknak, akik rászorulnak, valamint szeretne örökbefogadni egy kisgyermeket Alíz lánya mellé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában