Szeméremsértés

9 órája

„Nem szégyelli magát?” - felháborító, mit tett a férfi pucéran a kerékpárút mellett

A szeméremsértés vétsége miatt indult ügyben a bíróság büntetővégzést hozott azzal a férfival szemben, aki nyilvános helyen, mások szeme láttára végzett önkielégítést, majd a sínek között próbált menekülni az őt elfogó felháborodott emberek elől.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi május 5-én 19 óra 30 perc körül a Kecskéd és Környe közötti kerékpárúthoz közel, nemi vágyának felkeltése végett az út melletti erdős, bokros területen meztelenül megbújt úgy, hogy őt a kerékpárúton elhaladók is láthassák, eközben önkielégítést végzett. Az éppen akkor a kerékpárúton futó nő meglátta a férfit, rászólt, hogy

Nem szégyelli magát?

A meztelen férfi ekkor elindult a felé. A nő erre elővette a telefonját, és közölte a férfival, hogy hívja a rendőrséget, mire az elkövető visszahátrált a bokrokhoz, ott gyorsan felöltözött, kerékpárjára ülve menekülni kezdett az erdős-bokros területen keresztül a sínek irányába, majd a vasúti sínen is, ahol azonban elesett.

A férfit a nő és ismerősei a vasúti átjáró előtt feltartóztatták, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották. Mint azt dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, a szeméremsértés vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbírósága tárgyalás mellőzésével most büntetővégzést hozott a férfival szemben. A bíróság a férfival szemben 300 ezer forint pénzbüntetést szabott ki. Mint azt Puskásné Sárközi Ritától, a Tatabányai Törvényszék sajtótitkárától megtudtuk, a büntetővégzés jogerős. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában