Tárgyalás

2024.09.02. 12:53

Családok vitája: 40 centis machete is előkerült

Lerúgta a motorról a férfit a visszaeső bűnöző. Most tanúk meghallgatásával folytatódik az ügy a bíróságon.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint szeptember 3-án tárgyalást tartanak annak a férfinak az ügyében, aki machetával és gázsprayval támadt az utcán a motorosra. A tárgyalás tanúk meghallgatásával folytatódik majd. 

A vádirat szerint a korábban 4 alkalommal büntetett vádlott és a sértett családja között feszült, rossz viszony alakult ki. 2022. július 23-án a vádlott azt mondta a sértett fiának, hogy „megütlek úgy, hogy kifekszel”. Másnap a családra mérges vádlott - egyik kezében egy 40 centiméter pengehosszúságú machetét, a másik kezében egy gázsprayt tartva - az úttesten motorkerékpárral közlekedő sértett oldalába belerúgott, amitől a férfi a motorkerékpárral együtt a földre dőlt. Ezt követően a vádlott a sértett bordájába beletalpalt, melynek következtében a férfi bordatörést szenvedett el, mely sérülés gyógytartama nyolc hétben határozható meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában