Nyoma veszett

2024.07.07. 09:31

Egy ország keresi Ilonka nénit: még mindig nincs hír az esztergomi buszról eltűnt nagymamáról

Hlaván Géza Vilmosné busszal indult Esztergomba, ahonnan Győrbe ment volna tovább, ám oda már nem érkezett meg. A családja nagyon várja haza.

Kemma.hu

Érthetetlen, mi történhetett június 26-án, szerdán az esztergomi autóbusz-állomáson. Hlaván Géza Vilmosnénak, azaz Ilonka néninek rejtélyes körülmények között nyoma veszett Visegrád és Győr között. Az idős hölgy egy Visegrádról induló autóbuszra szállt fel, hogy 13:10-es esztergomi átszállással közvetlen járattal Győrbe utazzon, oda azonban már nem érkezett meg. A bőröndjét Esztergomban találták meg, a néniről azonban semmit sem lehet tudni. A telefonja ki van kapcsolva, azon nem elérhető. Eltűnése óta nem adott életjelet magáról.

 Ilonka néni eltűnt HLAVÁN GÉZA VILMOSNÉ
Ilonka néni június 26-án tűnt el, azóta nem tudni, hol lehet
Forrás: police.hu

A családja azóta is kétségbeesetten keresi Ilonka nénit, akiről, mint arról korábban beszámoltunk, az utolsó információk egyike, hogy felszállt arra a buszra, valamint az, hogy a bőröndje meglett Esztergomban. Ő azonban nyomtalanul eltűnt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 75 éves rábapatonai néni eltűnése ügyében. Hlaván Géza Vilmosné 178 centiméter magas, zöld szemű, a haja félhosszú, őszes. Eltűnésekor fekete mintás hosszúnadrágot, színes mintás rövidujjú felsőt és szandált viselt. Egy gurulós bőrönd és egy női ridikül volt nála.

Hlaván Géza Vilmosné eltűnt Ilonka néni
Eltűnt Hlaván Géza Vilmosné Ilonka néni
Forrás: police.hu

A Facebookon sorra osztják meg az emberek az eltűnéséről szóló, segítséget kérő posztot, amelynek frissítéséből az derül ki, hogy Ilonka néni Esztergomból, a bőröndjét hátrahagyva talán Pest felé indult vissza egy járattal. Ez a család utolsó információja a szerettükről.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Hlaván Géza Vilmosné eltűnt Ilonka néni
Ilonka néni rokonai a Facebookon kértek segítséget
Forrás: Eltűnt emberekért-megoszthatod/Facebook, Shutterstock

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában