Lekapcsolva!

2024.06.27. 13:17

Most már biztos: letartóztatásban marad a férfi, aki 3 nőt támadt meg Tatabányán

Alig lélegezhettek fel a város női lakói a szatír elfogása után, jött az újabb hidegzuhany. Egy férfi 3 nőt is bántalmazott egy óra leforgása alatt Tatabányán.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a rablás bűntettének kísérlete, súlyos testi sértés, garázdaság vétsége, könnyű testi sértés vétsége és többrendbeli lopás miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség újabb indítványára a Tatabányai Járásbíróság 2024. augusztus 28-ig hosszabbította meg annak a férfinak 2024. február 28-án elrendelt letartóztatását, aki egy nap alatt három nőt támadott meg.

Az ügyészség indítványa a bíróság végzése szerint a letartóztatásra a terhelt jelenlétének biztosítása érdekében és a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében van szükség – adta hírül a Tatabányai Törvényszék

Mint arról korábban beszámoltuk, a tatabányai szatír elfogása után, bár azt híhették a város hölgy lakói, végre fellélegezhetnek, rövid időn belül újra megtörtént a szörnyűség. Ráadásul egy óra leforgása alatt 3 nőre is rárontott egy férfi az utcán. Az elkövetőt szerencsére hamar elfogták, már kattant a bilincs a kezén, s azóta letartóztatásban van.

Sorozatos támadásokat hajtott végre

Az indítvány szerint a férfi február 26-án kora reggel, 5 óra 13 perc körüli időben Tatabányán egy parkolóban hátulról megütötte első áldozata hátát, aki ettől arccal az aszfaltra esett. Az eséskor kezeivel megtámasztotta magát, emiatt mindkét kezét felhorzsolta. Az elkövető elfutott a helyszínről, majd ismét a nő felé indult, felé futott, mire a rémült asszony odament egy férfihoz, akinek elmondta, hogy megtámadták, és tőle segítséget kért. A támadó, amikor odaért hozzájuk, akkor a másik férfit kővel dobálta meg.

A férfi ezt követően sem állt le. Közel negyedóra múlva egy másik nőt támadott meg, mellkasánál meglökte, aki ettől a földre, hátára esett. A földön fekve védekezésképpen a férfi felé kapálózott a lábával, és a kezeivel. Végül a földön hagyta és onnan elment. A nőnek nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

Ezután  újabb negyedóra múlva egy benzinkút közelében azért támadta meg újabb áldozatát, hogy a telefonját erőszakkal elvegye. A járdán hátulról meglökte, így az elesett. A nő karját megfogta, eközben megpróbálta a kezében tartott telefont kicsavarni, de nem járt sikerrel. A telefon értéke: 29 ezer forint. A megtámadott nőnek az esés következtében nyolc napon belül gyógyuló horzsolása lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában