Bulvár-celeb

2024.06.29. 17:05

"Apa vagyok!" Shane Tusup magyarul tanul pici lánya kedvéért

Az újdonsült apuka minden szabadidejében a nyelvünket tanulja, hogy két nyelven szólhasson majd a kislányához, Aurora Ann Tusuphoz.

MW

Shane Tusup

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Shane Tusup a föld felett lebeg, ugyanis 36 évesen végre édesapa lett: másfél hónappal ezelőtt megszületett a sztáredző és Nagy Viktória Zoé első közös gyermeke. Shane mindennél jobban vágyott már arra, hogy családot alapítson, és apa lehessen. 

293A6358
Shane Tusup és  Nagy Viktória Zoé mindennél jobban várták a picit
Fotó: Szabolcs László

A pár 2023 telén már adott interjút a Metropolnak,  ekkor így beszélt Viki a nyelvtanulással kapcsolatban: 

Shane mindig azzal viccelődik, hogy ők együtt tanulnak majd magyarul. Bár ő most is jár iskolába, ahol tanulgatja a magyar nyelvet. Az igazi fejlődés mégis a kisbabája mellett fog kezdődni, amikor együtt kell értelmezzék a szavakat.

Shane és Viki legutóbb az Instagramon most egy  bakivideóval jelentkeztek be, amelyben azt mutatják meg, hogyan készülnek a közösségi oldalakra szánt tartalmaik - írja a Metropol. 

A páros ebben a videóban a bemutatkozásig jut el, Shannek el kellene mondania, hogy mivel foglalkozik, a sztáredző azonban elrontja a szöveget.., és ösztönösen kibukik belőle a világ talán legszebb két szava: "Apa vagyok!"!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!