Megjárta

2023.10.12. 09:03

Jogsi nélkül, ittasan zúzta le a jelzőtáblát a férfi Bábolnán

Elfogták a rendőrök azt a tárkányi férfit, aki ittasan okozott kisebb balesetet Bábolna területén szerdán, majd elhajtott a helyszínről.

Kemma.hu

Október 11-én 16 óra 42 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy személygépkocsi Bábolna külterületén egy jelzőtáblákat tartó oszlopnak ütközött – közölte a police.hu.

A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy tárkányi lakos nem az útburkolat minőségének megfelelően választotta meg járműve sebességét, így letért jobbra az útról, ahol kitörte az úthibára figyelmeztető jelzőtáblát. Az ütközést követően a 37 éves sofőr megfordult, majd tovább közlekedett. A balesetet követően a kisbéri rendőrök Tárkány belterületén állították meg a balesetet okozó gépkocsivezetőt. 

Az okmányok ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőrt a Tatabányai Törvényszék hét évre tiltotta el a járművek vezetésétől, ráadásul az ellenőrzéskor is erősen ittas állapotban volt. Az egyenruhások a járművezetőt bűnügyi őrizetbe vették, ellene büntetőeljárást indítottak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában