Elfogva

2023.09.11. 16:00

Lopott bankkártyával járta a tatai boltokat a páros, a Cseke-tóig vezettek a szálak

A férfi és a nő sokáig nem örülhetett, rövid időn belül elfogták őket a rendőrök a tóvároskerti vasútállomáson.

Kemma.hu

Egy betonkút mögött találták meg a lopott holmikat

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint szeptember 9-én délután érkezett bejelentés, miszerint egy tatai boltban két személy feltehetően lopott bankkártyával fizetett. Nem sokkal később egy másik üzletből is telefonáltak, ahol feltűnt a férfi és a nő. A rendőrök tudták, hogy aznap az Öreg-tó partjáról ismeretlenek mobiltelefont és pénztárcát loptak el, így rögtön tudták, hogy ennek a bűncselkeménynek az elkövetői vásároltak az üzletekben.

A Cseke-tó partján bukkantak a rendőrök a lopott cuccokra
Forrás: police.hu

A Tatai Rendőrkapitányság járőrei aznap igazoltattak egy férfit és egy nőt, akikre illett a bolti eladó által megadott személyleírás. A korábbi intézkedéskor az egyenruhások felírták a férfi telefonszámát, így felhívták, és megtudták tőle, hogy a tóvároskerti vasútállomáson vannak. Mindkét személyt előállították a rendőrkapitányságra. Elismerték, hogy ők követték el a lopást, és azt is elmondták, hogy az elvitt holmikat hova rejtették el. Ezeket a rendőrök a Cseke-tó partján, egy betonkút mögött meg is találták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában