Tűzeset

2023.02.15. 07:00

Hatalmas tűz tombolt Csolnokon, az egész házat beborította a füst (fotók)

Nagy erőkkel érkeztek a csolnoki tűzhöz hétfőn a tűzoltók, akik csak 6 vízsugárral tudták megfékezni a lángokat. Az esetről helyszíni fotókat is közöltek.

Kemma.hu

6 vízsugárral oltották el a tomboló tüzet

Forrás: Nyergesújfalu Katasztrófavédelmi Őrs

Fotó: Kriszeg Sándor tű. szds.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, egy negyven négyzetméteres melléképület égett Csolnokon, a Tölgyfa utcában hétfő kora délután. A tűz a nyolcvan négyzetméteres lakóépület tetőszerkezetére és padlásterére is átterjedt.

Nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók a helyszínre. Az oltásban részt vettek az esztergomi, fővárosi, bajnai és nyergesújfalui hivatásos, valamint sárisápi önkéntes lánglovagok, akik végül 6 vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt. A szörnyű esetről helyszíni fotókat is közöltek a tűzoltók.

Teljesen belepte a füst a lángoló épületet Csolnokon
Teljesen belepte a füst a lángoló épületet Csolnokon
Fotós: Kriszeg Sándor tű. szds. / Forrás: Nyergesújfalu Katasztrófavédelmi Őrs

A katasztrófavédelem arról adott tájékoztatást, hogy a ház két lakója a településen, hozzátartozónál került elhelyezésre. A lakóépület padlástere teljesen kiégett, garázsként és kazánházként használt melléképület szinte teljesen megsemmisült, csak a téglafalak maradtak.

Még a fővárosból is érkeztek tűzoltók
Még a fővárosból is érkeztek tűzoltók
Fotós: Kriszeg Sándor tű. szds. / Forrás: Nyergesújfalu Katasztrófavédelmi Őrs

  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában