gyors segítség

2021.06.02. 09:34

Ömlött a nyakából a vér, a rendőr mentette meg az altárói férfit

A rendőrségre június 1-jén késő este érkezett bejelentés, miszerint Tokodaltárón egy férfi kárt tett magában, és segítségre szorul.

Kemma.hu

A rendőrségre június 1-jén késő este érkezett bejelentés, miszerint Tokodaltárón egy férfi kárt tett magában, és segítségre szorul.

Forrás: police.hu

A helyszínre a Dorogi Rendőrkapitányság egyenruhásai érkeztek ki elsőként, ahol elkezdték az erősen vérző férfi ellátását. Az egyik rendőr Police Medic képesítéssel is rendelkezett, így szakszerű ellátásban tudta részesíteni a sérültet. Miután bekötözte a sebet, elállt a vérzés, így stabil állapotban tudta őt átadni az időközben kiérkező mentősöknek. A mentőszolgálat munkatársai a 44 éves férfit ezután kórházba vitték. Információink szerint nyaki sérülése volt a férfinek.

Nem ez az első eset, hogy az úgynevezett Police Medic képzésen tanultakat élesben hasznosítják a rendőrök. Januárban egy önmagában kárt tevő nő vérző sérülését látták el az egyenruhások Tatán, míg októberben szintén a tatai zsaruk egy vérző, sokkos állapotban lévő nőt láttak el szakszerűen a mentőszolgálat kiérkezéséig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában