Lagzi Laci

3 órája

Végső búcsút vett tragikus hirtelenséggel elhunyt barátjától Galambos Lajos is

Csütörtökön vettek végső búcsút a szeptemberben elhunyt mulatós zenésztől, Lagzi Lacitól. A temetésére nagyon sokan érkeztek.

Kemma.hu

Családtagjai, barátai és zenésztársai október 10-én délután vettek végső búcsút Kozelka Lászlótól. A Lagzi Laci művésznéven ismert mulatós zenészt a kispesti temetőben helyezték végső nyugalomra. Mint arról a Bors is beszámolt, temetésén a gyászoló család mellett számos zenésztárs, jó barát vett részt. 

Lagzi Laci temetésére nagyon sokan érkeztek. Galambos Lajos
Rengetegen voltak Lagzi Laci temetésén
Fotó: Kovács Dávid / Forrás: Borsonline

A tragikus hirtelenséggel elhunyt zenész egyik nap még a színpadról szórakoztatta a közönséget, majd életveszélyes állapotban vitték kórházba. A mulatós sztár halála mindenkit megrázott. A tragédia után barátja, Galambos Lajos is nyilatkozott. Lagzi Lajcsit több mint két évtizedes barátság fűzte Lagzi Lacihoz, aki áprilisban még úgy fogalmazott kettejük kapcsolatáról, hogy az életét köszönheti Lajcsinak.

– Egy kitűnő barát, egy nagyszerű munkatárs, aki soha nem akart annál több lenni, mint ami valójában volt. Komoly terveink voltak, ugyanis az újonnan szervezett zenekaromnak oszlopos tagja lett volna. Múlt héten pénteken beszéltem vele, akkor állapodtunk meg a találkozásunk időpontjában. Bővítjük az élő zenekart, ő vadászkürtözik, vagyis sajnos azt kell mondanom, hogy vadászkürtözött is, ez a hangszer is fontos szerepet játszott a hangszerelésben, ami rá épült volna – mesélte a Kozelka László halála után a Borsnak Lajcsi.

Lagzi Laci temetésére nagyon sokan érkeztek. Galambos Lajos
A mulatós sztár tragikus hirtelenséggel hunyt el
Fotó: Kovács Dávid / Forrás: Borsonline

– Az ő személyének, jó természetének köszönhetően kevés ilyen igaz barátom van, mint ő, de nem is lesz! Szerdára terveztünk egy megbeszélést, meg tudnám mutatni, hogy még a naptáramban is fel volt jegyezve, hogy jön hozzám Laci. Ezzel egyidejűleg egy próbát is szerettünk volna tartani, sajnos ez elmaradt – tette hozzá Galambos Lajos.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!